Monday, September 28, 2020

7 dôvodov prečo si vybrať Bratislava Airport Taxi

Spoločnosť Go Limousine realizuje profesionálne prepravné služby už 25 rokov. 

Každý deň využijú spoľahlivé služby Bratislava Airport Taxi desiatky turistov a klientov, ktorí cestujú za svojimi obchodnými partnermi. 

Našimi klientmi sú známe firmy, prestížne hotely, individuálne osoby ako obchodní cestujúci, manažéri a samozrejme turisti. 

Čo sú hlavné dôvody, prečo si nás klienti vyberajú a tvoria komplexný balík spokojnosti s našimi službami?

airport taxi

1. Komfortné a pohodlné limuzíny

„To, ako sa klienti v našich autách počas jazdy cítia, je pre nás prvoradé. Ich spokojnosť so službami, bezpečnosť a komfort sú naše hlavné priority.“
Charakterizuje v úvode taxi služby Dušan Ďuriška, zástupca spoločnosti Bratislava Airport Taxi.

Vozový park našej spoločnosti je zložený výhradne z kvalitných, moderných a luxusných vozidiel s ohľadom na vyššie uvedené priority.

Značka Mercedes-Benz je garantom bezpečnosti počas vašej jazdy. Mercedes poskytuje ucelenú koncepciu bezpečnosti, ktorá približuje ich vozidlá k vízii jazdenia bez nehody. Cieľom jednotlivých bezpečnostných systémov je, prispieť k bezpečnejšej jazde ako takej a pomôcť pasažierom aj v nebezpečných situáciách.

Priestrannosť v zadnej časti osobného vozidla, pohodlné a nastaviteľné sedadlá s opierkami, automatická klimatizácia, počúvanie hudby z kvalitného audio systému – to sú ďalšie veci, ktoré prispievajú k celkovému pohodliu vašej jazdy. 

Potrebujete zabezpečiť transfer pre viac osôb? Je to možné. K dispozícii sú vozidlá pre 4 osoby, 5-8 osôb, 9-17 osôb, 18-20 osôb, ale aj 21-27 miestne a dokonca pre zájazd 28 – 49 miestne.

2. Zabezpečujeme súkromné taxi transfery:


- z letiska v Bratislave (BTS) - M. R. Štefánika

- z letiska vo Viedni (VIE) – Schwechat

- z letiska v Prahe (PRG) – Václava Havla (starý názov Ruzyně)

- z letiska v Budapešti (BUD) – Liszt Ferenc (starý názov Ferihegy)

- do Bratislavy a späť.

A tiež vás radi odvezieme spoznávať Malokarpatskú vínnu cestu.


3. Fixné ceny


Cenotvorba je jasná a transparentná. Dopredu viete, koľko za váš transfer zaplatíte, keďže ceny sú zadané fixne pre jednotlivé trasy a možnosti prepravy.

Ako príklad uvádzame jednu z našich najžiadanejších trás: z Bratislavy na letisko Schwechat. Za túto trasu v osobnom automobile zaplatíte presne 59 €. Nič viac, nič menej.

Aktuálnu situáciu v rámci cenovej politiky taxi služieb monitorujeme a staráme sa o to, aby boli naše služby dostupné, primerané, bez skrytých poplatkov a zodpovedali hodnote poskytnutých služieb.

4. Profesionálni vodiči


S ohľadom na bezpečnosť našich klientov je dôležitou prioritou odbornosť a spoľahlivosť našich vodičov.

Transfery sú zabezpečované len rodinnými príslušníkmi a skúsenými vodičmi.

Pre bezpečie vašich detí sú k dispozícii detské sedačky.

V automobiloch je prísny zákaz fajčenia.

S vodičom sa dohovoríte aj anglicky prípadne rusky.

5. Non-stop prevádzka


Naše privátne taxi služby zabezpečujeme celoročne - 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Dochvíľnosť a presnosť našich klientov je odrazom kvality našich služieb, ktoré poskytujeme. Je pre nás skutočne dôležité, aby ste sa včas a bezpečne dostali tam, kde to potrebujete. Ráno o 3.00 hod., v noci o 23.00 hod., jednoducho kedykoľvek.

Na vaše obchodné stretnutie alebo odlet lietadla dorazíte určite včas. Miesto a čas stretnutia si presne dohodneme a my tam určite budeme.

6. Online objednávka


Pravidelný transfer Bratislava - letisko Vienna a späť alebo jednorázová cesta z Bratislavy do Viedne? Zabezpečíme s rovnakou kvalitou, pohodlím a načas.

Elektronická objednávka prostredníctvom rezervačného systému priamo na našej stránke je zárukou včasnej dopravy na miesto určenia podľa vašich požiadaviek.

Vyberte si obsadenosť vozidla; trasu, ktorú si prajete; pridajte ďalšie dôležité informácie; označte, či pôjde o transfer alebo jednosmernú jazdu a váš spoľahlivý taxík je objednaný.

7. Meet & Greet


Zdvorilosť, ústretovosť, priateľský prístup a skutočný záujem o klienta sú ďalšími silnými stránkami, pre ktoré si klienti vyberajú naše služby osobnej dopravy.

Aj pravidelný monitoring časov príletov a vodič, ktorý vás bude čakať v príletovej hale na dohodnutom mieste v správnom čase a s tabuľkou s vaším menom, patria k aktivitám, ktoré naši klienti oceňujú a prispievajú k vysokým hodnoteniam kvality poskytovaných služieb.

Aktuálne a zaujímavé témy, oblasti a dianie pre turistov v mestách, kde zabezpečujeme transfery, nájdete v našom blogu na internetovej stránke. Nájdite si svoju inšpiráciu alebo sa dočítajte o niečom novom.
bratislava airport taxi


Referencie 


Najlepšou odmenou sú pre nás referencie klientov a ich opätovné využívanie našich taxi služieb. 

Klienti, ktorí s nami cestujú pravidelne ako Juraj z Bratislavy, veľmi rýchlo zistili, že profesionálni vodiči s dlhoročnými skúsenosťami, ako i výborný stav vozidiel a garancia cien, sú v našom prípade samozrejmosťou: „Cesty do zahraničia sú v mojom prípade bežnou rutinou. Stres súvisiaci s včasnými príchodmi na check-in som zažíval pravidelne, no s tým je už chvalabohu koniec. Na môj stály transfer Bratislava Viedeň využívam špičkovú letiskovú dopravu fungujúcu na báze taxi a nemôžem si sťažovať.“ 

Pripájame aj referencie klientov, ktorí využili naše služby jednorázovo: 

„Transfer a jeho obsluha (rezervačný proces, atď.) bola vynikajúca. Vodič bol načas, bol zdvorilý a veľmi profesionálny. Všetko je v poriadku. Môžem odporučiť vašu firmu.“
Urs zo Švajčiarska 

„Rezervovali sme si Bratislava Airport Taxi online z Viedne letiska do Bratislavy. Boli sme nadšení, tak sme si transfer rezervovali opäť z Bratislavy do centra Viedne. Všetko prebehlo absolútne profesionálne, komunikácia bola prvotriedna. Cena bola primeraná a rozhodne lepšia, akú sme dostali priamo na Viedenskom letisku. Celkovo odporúčame!“ 
Jeremy z USA 

Objednajte si taxík Bratislava Airport Taxi 


O súčasnej kvalite našich taxi služieb sa presvedčte na vlastnej koži a objednajte si vašu osobnú prepravu ešte dnes. Tešíme sa na vás! 

Naším cieľom je dlhodobé zachovanie štandardu taxi služieb, na ktorý sú zvyknutí naši klienti a postupné pridávanie maličkostí, ktoré nás odlíšia od konkurencie a ešte viac priblížia k našim klientom. 

Ak máte tip, ako naše služby urobiť ešte viac prozákaznícke, dajte nám vedieť: info@go-limousine.sk.