Sunday, February 27, 2022

Aktívna zima vo Viedni s Bratislava Airport Transfers

Prehliadky mesta vás už nebavia. Vysedávanie v kaviarňach Viedne je už nuda. O žiadnom novom múzeu už nechcete ani počuť. Vy túžite po aktívnom oddychu na čerstvom vzduchu. Aj keď sú vonku mínusové teploty a Viedňou sa preháňa severák. Tak práve na vás myslíme v Bratislava Airport Taxi a posielame vás do Viedne za aktívnou zimou a malou ochutnávkou zimných radovánok.

Snáď ste si nemysleli, že Viedeň je len synonymom kaviarní, dobrých miestnych lokálov a množstva rozmanitých múzeí, galérií a výstav.

Zodvihnite sa a vyrazte spoznávať akčnú zimu do Viedne.

Apropo, isto viete, že my v Bratislava Airport Transfers vás z Bratislavy (centrum mesta alebo letisko) do Viedne (centrum mesta alebo letisko Schwechat) bezpečne odvezieme v pohodlí luxusných limuzín. Naša súkromná taxi služba má otvorené 24 hodín denne, 365 dní v roku.

Zatancujte si na ľade uprostred Viedne

Ak na nedostanete na vychýrený Viedenský ples, vôbec to nevadí. Lebo si vezmete korčule a zatancujete si na ľade priamo v centre mesta.

Hovorí sa, že Viedeň je snom korčuliarov. O tom vás presvedčí množstvo ľadových plôch roztrúsených mestom. Čo sa budete vykrúcať, vyskúšajte si tú najznámejšiu a najväčšiu - Wiener Eistraum na Radničnom námestí.

Chcete viac adrenalínu? Zatancujte si na umelom klzisku Engelmann na streche domu v 17. obvode.

umelé klzisko Engelmann Viedeň

Zimné prechádzky viedenskými parkmi

Ak chcete viedenskú zimu dostávať pod kožu pekne postupne, zvoľte miernejšie tempo počas príjemných prechádzok barokovými záhradami a parkmi v centre Viedne.

Možno sa budete čudovať, čo za šaty dostali početné ružové kríky v záhradách. Aby ich Viedenčania ochránili pred mrazom, navliekli ich do jutových vriec z kávových zŕn. Perfektné, praktické a udržateľné riešenie. To je proste Viedeň.

Tipom na pohodovú zimnú prechádzku sú zámocké záhrady v Schönbrunne až ku Gloriette alebo v Mestskom parku (Stadtpark) k zasneženej soche Johanna Straussa.

Sánkovanie na lúkach viedenských parkov

Vôbec vás neklame zrak. Ak je dobré počasie a priaznivé podmienky na umelé zasnežovanie, vybrané lúky vo viedenských parkoch sa zmenia na sánkarské a bobové dráhy.

Ešte aj strmosť a dĺžku trasy si môžete vybrať - od niekoľkých metrov po niekoľko 100 metrov.

Vo Viedni stále na behu i na turistike

Je vašou vášňou beh a nechcete sa jej vzdať ani počas pobytu vo Viedni? Tak do toho! Lebo toto mesto je skutočným rajov pre vytrvalých bežcov, oddaných turistov aj nadšencov joggingu počas celého roku.

Barokové parky, promenády pozdĺž vody, staré uličky i kopcovité vinice Viedenského lesa vytvárajú vo Viedni nekonečnú pavučinu rozmanitých tratí pre behanie a turistiku.

Keď sa rozbehnete od Prátra smerom na Alte-Donau (Starý Dunaj) budú vás sprevádzať špeciálne "kontrolné" body s informáciami o dĺžke a zvláštnostiach trasy, ako aj užitočné rady pre vašu hodinku behu.

Zahriatie na viedenskom zimnom punči

Večer v mrazivej Viedni si dokážete príjemne okoreniť na niektorej zo zimných terás, kde sa podáva punč a iné tradičné kulinárske špecialitky.

Vy si musíte len vybrať, či sa budete pozerať na strechy domov z terasy hotela Ritz-Carlton Vienna alebo na Donaukanal a vysvietenú panorámu Viedne z niektorej terasy na Donaukanal. Tu si môžete dať aj partičku curlingu.

Poznámka: S ohľadom na súčasnú situáciu si dopredu pozrite aktuálne podmienky a prevádzky uvedených miest na internetových stránkach mesta Viedeň.

viedeň
 

Na výlet, na dovolenku, na služobku s Bratislava Airport Taxi

Tak ako? Idete si užiť zimu vo Viedni? To hneď vyplňte online formulár na našom webe a o vašu cestu do Viedne máte postarané.

Aj keď máte dohodnuté obchodné rokovanie, odborný seminár alebo služobnú cestu vo Viedni alebo z letiska Schwechat, ozvite sa nám a my vám zabezpečíme spoľahlivú jazdu do vášho cieľa včas a bez stresov.

To všetko platí aj pre vaše dovolenky a výlety, kde vám odlieta lietadlo z Viedne, z Bratislavy, z Prahy alebo z Budapešti. Vaša cesta na letisko prebehne spoľahlivo, komfortne a stihnete aj nákup v duty free obchodoch či drink v bare na letisku.

Nevadí, že je vonku zima a mráz, my vás odvezieme v bezpečí a príjemnom teple interiéru limuzín tam, kde to potrebujete.

Vyberte si smer vašej cesty a hneď potom si objednajte odvoz na letisko na transfer Bratislava Vienna

Zdroje:
https://www.shutterstock.com/, https://www.wien.info/